Orienteringsmøde og CV- og ansøgningsworkshop Jelling Læreruddannelse

16. april 2018 08:30 - 12:30
Er du snart nyuddannet? Så deltag i orienteringsmødet, her fortæller vi om alt det, du skal vide om a-kassen og fagforeningen. Efterfølgende afholder vi en workshop, hvor du får tips og tricks til CV'et, ansøgningen og jobsamtalen.

Sammen med Vejle Lærerkreds og Frie Skolers Lærerforening vil vi først fortælle om jobmuligheder, dagpenge, løn og arbejdsvilkår.

Bagefter holder vi en lille workshop, hvor du får inspiration til, hvordan du skiller dig ud i bunken med ansøgninger, og hvordan du får dit CV til at fylde noget, selvom du måske ikke har meget erhvervserfaring. Og så runder Lærernes a-kasse også tips og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af en jobsamtale. Husk at medbringe din egen computer, da du undervejs skal arbejde med at skrive en ansøgning og et CV.

Vi glæder os til at se dig og dine medstuderende.

Du bruger en ældre browser

For at du kan bruge hjemmesiden fuldt ud og udfylde elektroniske blanketter, skal du opgradere til en nyere browser.

Med venlig hilsen
Lærernes a-kasse