Jobsparring i København

26. juli 2018 10:00 - 15:30
Kom til jobsparringscafé i vores lokaler i Rådhusstræde. Her giver vores job -og karrierekonsulenter sparring på ansøgninger, cv og jobsamtale, og du kan udveksle erfaringer med andre jobsøgere, som måske kan bruges i din videre jobjagt.

Jobsparringen fungerer som en café, hvor du kan sidde og arbejde på din ansøgning, dit CV eller forberede dig til en jobsamtale sammen med andre jobsøgere og en job -og karrierekonsulent. Du kan enten arbejde på din egen computer, eller låne én af vores 5 arbejdsstationer.

Der er trådløs internetadgang, printer, scanner, kopimaskine og telefon til rådighed. Og vi byder selvfølgelig på kaffe og te.

Du behøver ikke at tilmelde dig. Du dukker bare op, hvis det passer.

Vi glæder os til at se dig.

Du bruger en ældre browser

For at du kan bruge hjemmesiden fuldt ud og udfylde elektroniske blanketter, skal du opgradere til en nyere browser.

Med venlig hilsen
Lærernes a-kasse