Infomøde om traineeforløb - Aalborg

18. september 2018 09:30 - 12:00
Er du nyuddannet og ledig, har du nu mulighed for at deltage i et traineeforløb, som udbydes i samarbejde mellem Lærernes a-kasse, BUPL-A og UCN Act2Learn.

Et traineeforløb øger dine chancer for at komme i job med over 40 procent ifølge en undersøgelse fra Rambøll. Det gør det, fordi du både får videreuddannelse og kommer i kontakt med arbejdsmarkedet. Som trainee er du ude på en skole og arbejder som ”føl” for en ansat lærer. Du har mulighed for at se arbejdet som lærer an – og skolen har mulighed for at se dig an. Måske de kan bruge dig på længere sigt?

Vi vil gerne fortælle dig mere om trainee-forløbet og inviterer dig derfor til informationsmøde:

Pga. et begrænset antal pladser er der tilmelding til informationsmødet (efter først-til-mølle princippet).

Mere om trainee-forløbet

Det samlede trainee-forløb har en varighed på 26 dage og afholdes i perioden 22/10 – 26/11 (begge dage inkl.).

Kurset har fokus på det tværprofessionelle samarbejde, læringsmålsorienteret undervisning, klasseledelse og inkluderende læringsmiljøer og tager afsæt i den viden/erfaring deltagerne har og bygger ovenpå disse. Kursusdagene kombineres med en virksomhedspraktik på en skole, og der veksles under hele forløbet mellem undervisningsdage og dage i virksomhedspraktik. Undervisningen forestås af kvalificerede undervisere fra UCN Act2Learn, og kursets indhold er afstemt i samarbejde med BUPL Nordjylland og Aalborg Lærerforening.

Deltagerne skal selv aftale virksomhedspraktik med en skole. Aalborg Kommunes skoleforvaltning bakker op om forløbet og har informeret kommunens skoleledere om forløbet.

Du kan se mere om dagene her.

Vi håber at se dig på informationsmødet, hvor undervisere fra UCN Act2Learn vil fortælle mere om kursusindholdet, og vi vil fortælle mere om, hvordan du kan komme med på forløbet. 

Tilmelding til selve trainee-forløbet kan ske på informationsmødet.

Du bruger en ældre browser

For at du kan bruge hjemmesiden fuldt ud og udfylde elektroniske blanketter, skal du opgradere til en nyere browser.

Med venlig hilsen
Lærernes a-kasse