Karriererådgivning

Vi er specialister på dit arbejdsområde og har god kontakt til virksomheder og arbejdspladser, der beskæftiger lærere og undervisere. Så hvad enten du er ledig eller i arbejde, kan vores konsulenter vejlede dig om dine karrieremuligheder.

Hvis du er ledig

Vores ambition er at hjælpe dig hurtigst muligt tilbage på arbejdsmarkedet.

Overvejer du dine jobmuligheder og vil have rådgivning om jobåbninger på arbejdsmarkedet, er karriererådgivningen et godt tilbud til dig. Vi hjælper dig også med at afklare dine kompetencer, så du får søgt både bredt og målrettet. Endelig kan vores konsulenter vejlede dig, hvis du overvejer et brancheskift.

Hvis du er i job

Er du kørt fast i dit nuværende job, står vores konsulenter parate til at hjælpe dig på vej mod nye mål. Vi kan også hjælpe dig med planlægning af efter- og videreuddannelse.

De kan både hjælpe dig med at definere nye mål i dit nuværende job eller hjælpe dig frem mod et andet job i eller uden for undervisningsbranchen.

Sådan får du karriererådgivning

Hvis du har brug for rådgivning, kan du booke en tid foroven via Book møde eller workshop og vælge Book møde eller workshop til inspiration. 

Det gælder både, hvis du er ledig og gerne vil have hjælp til jobsøgningen udover de møder og workshops, du skal deltage i, og hvis du er i job og mangler input til at komme videre.

Du bruger en ældre browser

For at du kan bruge hjemmesiden fuldt ud og udfylde elektroniske blanketter, skal du opgradere til en nyere browser.

Med venlig hilsen
Lærernes a-kasse