Kom med til Foredraget 2017

For 6 år siden så Foredraget dagens lys. Og I har taget godt imod Foredraget. Det har vokset sig større og større år for år. Vi er derfor glade for igen at kunne invitere alle medlemmer og lærerstuderende i landets 5 største byer til foredrag.

En aften hvor I skal inspireres, underholdes og tale med hinanden. En aften hvor I bevæger jer rundt og gennem samtale med andre deltagere finder frem til de tre foredragsholdere, som I har lyst til at tilbringe jeres aften med. For I kan kun nå tre og ikke alle fem. Det er sådan Foredraget er og som gør det asynkront og til noget helt særligt og udfordrende.

Hvem kommer?

Årets tema er identitet, motivation og samarbejde formidlet gennem 5 forskellige foredragsholdere, der på hver deres måde kaster lys over de forskellige temaer. Du kan møde:

Khaterah Parwani, samfundsdebattør og foredragsholder. Khaterah vil holde et oplæg om lærernes rolle, når det kommer til de udfordringer, de møder med flerkulturelle unge, som har muslimske rødder.

Jens Blendstrup, forfatter. Han vil tage os med ind i sit forfatterskab med oplæsning fra bl.a. sin roman Gud taler ud. Det bliver et foredrag i erindringens tegn for hvem pokker er vi? Hvor meget er vi os selv og hvor meget har vi arvet af moster Ingegerd og farbror Thage?

Anne Dorte Michelsen, sanger. Anne Dorthe fortæller om sangens kunnen og hvorfor vi aldrig må glemme at give sangen til hinanden. Hun fortæller om sine egne sange, om at finde dem, lære dem at kende og sig selv at kende gennem dem. 

Lasse spang Olsen, stuntman og instruktør. Han vil give sit input til, hvordan man får individualister til at samarbejde på meget kort tid. For et filmhold er jo nærmest en kliche på den virkelige verden.

Jacob Søndergaard, coach og motivator. Rygning - Den perfekte vane! Rygere har knækket koden, til den varige adfærdsændring. Denne kontroversielle udmelding vil Jacob Søndergaard stå på mål for, når han på levende vis, sætter dig ind i 6 livsnødvendige adfærdsmønstre, som du kan kopiere fra rygerne.

Hvor og hvornår?

Du kan tilmelde dig selv og 1 kollegaer eller medstuderende via boksen til højre. Der er et begrænset antal pladser, og tilmeldingen sker efter først-til-mølle princippet. Husk derfor også at afmelde dig, hvis du bliver forhindret, så dem på venteliste kan få glæde af pladsen.

Foredraget finder som altid sted i landets fem største byer på følgende dage.

Aalborg: 25. oktober kl. 17-19.30 på Læreruddannelsen Aalborg UCN, Mylius Erichsens Vej 131, 9210 Aalborg

Århus: 1. november kl. 17-19.30 på Læreruddannelsen Århus VIA, Ceresbyen 24, 8000 Århus C

Esbjerg: 8. november kl. 17-19.30 på Læreruddannelsen Esbjerg UCSYD, Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø

Odense: 15. november kl. 17-19.30 på University College Lillebælt Odense, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M

København 22. november kl. 17-19.30 på Professionshøjskolen Metropol, Sigurdsgade 26, 2200 København N

I løbet af aftenen vil vi byde på vand, frugt og sandwich.

Vi glæder os til at se jer. 

Du bruger en ældre browser

For at du kan bruge hjemmesiden fuldt ud og udfylde elektroniske blanketter, skal du opgradere til en nyere browser.

Med venlig hilsen
Lærernes a-kasse