Ledighedsstatistik for medlemmer

Herunder kan du se grafer og diagrammer der illustrerer ledigheden blandt medlemmer af Lærernes a-kasse. 

Hvis du har spørgsmål til materialet eller ønsker at anvende det, kan du kontakte vores kommunikationschef Jens Trandum på tlf. 33 18 67 22.

Ledighed blandt medlemmer af Lærernes a-kasse

 

  

Ledighedstal pr. 30. december 2016:

 Medlemmer af Lærernes a-kasse der er tilmeldt jobcenteret 2012-2016

Det samlede antal jobcentertilmeldte medlemmer i Lærernes a-kasse fra januar 2012 og frem er baseret på en ugentlig måling foretaget af Lærernes a-kasse. I undermenuen til venstre, kan du også få et overblik over aktuelt jobcentertilmeldte medlemmer fordelt på kommuner.

Samlet set er ledigheden lav ved årets begyndelse og udgang, men høj i sommerperioden, hvor mange tidsbegrænsede ansættelser ophører og et stort antal nyuddannede lærere kommer til. Derudover stiger antallet af jobcentertilmeldte lærere i forbindelse med kollektiv ferielukning i efterårs- og vinterferien. Ledigheden falder altid meget, når det nye skoleår begynder. Vores statistikker er opdaterede 2 måneder bagud. Med denne forsinkelse er det muligt at give et realistisk billede af ledigheden blandt medlemmerne i Lærernes a-kasse. Det skyldes bl.a., at dagpenge udbetales bagudrettet.

Lærernes a-kasse har alle rettigheder til dette materiale

Du bruger en ældre browser

For at du kan bruge hjemmesiden fuldt ud og udfylde elektroniske blanketter, skal du opgradere til en nyere browser.

Med venlig hilsen
Lærernes a-kasse