Konflikt og penge fra a-kassen

DLF, FSL og Uddannelsesforbundet varslede strejke fra d. 4. april og KL varslede som modsvar lockout fra d. 10. april. Forligsinstitutionen har d. 28. marts udsat strejke og lockout varselerne med 2 uger. Det betyder, at strejke og lockout tidligst kan begynde på femtedagen efter udløbet af de 2 uger, det vil sige strejke 22. april og lockout 28. april.

Kommer det til en strejke og en lockout, kan det have betydning for dig, der er ledig. Derfor har vi lavet en FAQ med svar på ofte stillede spørgsmål omkring konflikt og udbetaling af ydelser fra a-kassen. Vi opdaterer løbende FAQ’en.

Følg også med på www.dlf.org, www.fsl.dk, og www.uddannelsesforbundet.dk. Her finder du oplysninger om de arbejdspladser, der er udtaget til strejke, nyheder om overenskomstforhandlingerne og meget andet.

  • Får jeg dagpenge under strejken?
  • Kan jeg få supplerende dagpenge under strejken?
  • Kan jeg få løntilskud under strejken?
  • Kan jeg få efterløn under strejken?
  • Kan jeg få barselsdagpenge under strejken?
  • Kan jeg få dagpenge, hvis der kommer lockout?
  • Kan jeg få dagpenge, hvis jeg flytter til en anden a-kasse?
  • Kan jeg få feriedagpenge under lockout?
  • Kan jeg få barselsdagpenge under lockout?
  • Får jeg sygedagpenge under lockout?

Du bruger en ældre browser

For at du kan bruge hjemmesiden fuldt ud og udfylde elektroniske blanketter, skal du opgradere til en nyere browser.

Med venlig hilsen
Lærernes a-kasse