Kendte giver gode råd til lærerstuderendes dilemmaer

”Handler det kun om at tjene penge, så er det ikke lærer, du skal være.” Sådan lyder det bl.a., når fire kendte danskere diskuterer, hvordan det er at uddanne sig til lærer og være lærer.

Dilemmaet er et nyt tilbud til alle lærerstuderende og medlemmer i Lærernes a-kasse. Et panel bestående af Vincent Hendricks, Henrik Høgh Olesen, Jan Grarup og Sara Højgaard Cawood diskuterer små og store problemer om alt fra lederrollen til engagement i en række podcast. Lyt med her.

Måske tænker du, hvad ved de egentlig om din verden. Måske ingenting. Men det er det, der kan være befriende. At høre nogle forholde sig til dilemmaer, som de ikke er involveret i, og som derfor kan komme med nye input til, hvordan de kan løses.

Men vi vil også gerne rigtige høre dine råd. Så deltag endelig i debatten under de forskellige dilemmaer.

Flere podcast på vej

Lige nu ligger 3 podcast klar om lederrollen, gruppearbejde og engagement. De bliver senere fulgt op af podcast om lærerimage og praktik i forbindelse med studiet.

Alle har en version af, hvad et dilemma er. Om det er stort eller lille. Vanskeligt eller lidt lettere at løse. Med Dilemmaet har vi en ambition om at kunne tale højt og tydeligt om de dilemmaer, som alle slås med. Uanset om du er studerende eller underviser.

Har du et dilemma, som du godt kunne tænke dig at få panelet til at diskutere, så skriv det til os i en besked her på hjemmesiden eller i en kommentar til vores opslag på Faceboook.

Nyhedsbrevstilmelding

Tak for din tilmelding.

 

Om kort tid modtager du en mail fra os, som du skal følge for at bekræfte din tilmelding.

Der opstod en fejl i forbindelse med din tilmelding.

Hvis du allerede har tilmeldt dig en gang med denne email, kan det være skyld i problemet.

Ellers, så prøv venligst igen senere.

Du bruger en ældre browser

For at du kan bruge hjemmesiden fuldt ud og udfylde elektroniske blanketter, skal du opgradere til en nyere browser.

Med venlig hilsen
Lærernes a-kasse